Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Vi har lanserat en ny hemsida - mer kundanpassad, lättanvänd och med ännu fler fotoprodukter. Läs mer här

Skapa dina egna tavlor på Canvas

Canvas väggdekoration

Förgyll ditt hem med dina personliga bilder på canvastavlor

Skapa exklusiva väggdekorationer av dina bilder. Du får din bild på en ramspänd duk som är färdigmonterad på en träram.  Du kan välja mellan  svart, vit eller naturfärgad skuggram.

Canvastavla: Så skapar du din egen fotokonst

Med snygga väggdekorationer, så som egna canvastavlor, kan du göra väggarna i hemmet mer tilltalande och individuella – oavsett om du vill ge dina mest kreativa och färgstarka bilder en värdig ram eller om du vill föreviga dina käraste på canvasduk, akrylglas, aluminium eller kapaplatta (hårdskum). Väggdekorationer från FUJIFILM  övertygar med hög mättnad, bra bildskärpa och en decennielång livstid. De är därför idealiska för ditt hem, som väggdekoration till barnrum, eller som dekoration till kontoret, utställningslokaler eller caféer. Kort och gott: Det har aldrig varit lättare att presentera konstnärliga foton på ett mer träffande sätt.

Äkta smycken: Foto på canvas tyg

Vill du trycka ditt motiv på canvas? På den fint strukturerade canvasduken kommer din favoritbild att se naturlig och lätt tredimensionell ut. Landskapsfotografier, arkitektfotografierna och familjefotona eller väggdekorationer för barn kommer att se särskilt bra ut. Lika individuella som dina digitala bilder är storleken på canvastavlor. Formaten finns i 20 x 30 cm till 80 x 80 cm.

Motiven trycks på en fint strukturerad textilyta och spänns sedan fast på en kilram i trä. Canvas foto spänns för övrigt fast för hand.

Vill du din bild på canvas med svartfärgad skuggram? Inga problem. Vi ramar in foton i svart, vitt eller naturfärgat.