Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Vi har lanserat en ny hemsida - mer kundanpassad, lättanvänd och med ännu fler fotoprodukter. Läs mer här

Fotobok

FUJIFILM Fotobok är den perfekta presenten. Du kan enkelt skapa  professionella fotoböcker med både bilder och text.

Personliga fotoböcker

Varför inte göra en fotobok från bästa vännens bröllop eller en hel fotobok med barnbarnen? Eller en egen sagobok till barnen? Möjligheterna är oändliga, skapa din personliga fotobok och bevara dina minnen år efter år.

Fotoalbum med dina minnen

Ge dina bilder ett exklusivt och personligt utseende för att hålla dina minnen nära dig.

 

Skapa din fotobok

 


Fotobok Briljant & Fotobok Standard

Vi har två olika typer av fotoböcker, FUJIFILM Fotobok Briljant och FUJIFILM Fotobok Standard. Fotobok Briljant är framkallad på riktigt fotopapper medan Standardfotoboken är tryckt med digitaltryck.

Börja skapa en fotobokVad är en fotobok?Priser fotobokFotoboksprogrammenOmslag fotobokVillkor fotobokVanliga frågor

Gör din egen fotobok. Fantastiska fotoböcker från Fujifilm

Du designar själv din fotobok!

Med hjälp av fotoboksprogrammet skapar du själv din egen fotobok. Du väljer vilken ordning bilderna ska ha, hur många bilder du vill ha på varje sida och hur de ska vara placerade. Du kan själv lägga till text, bakgrunder och Clipart eller helt enkelt välja ett förinställt tema. Klicka dig vidare på knapparna ovan för att få inspiration och mer information om hur du går tillväga.

Skapa din fotobok