Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Vi har lanserat en ny hemsida - mer kundanpassad, lättanvänd och med ännu fler fotoprodukter. Läs mer här

Vad är en fotobok?

En fotobok är en bok med dina egna bilder och texter. Det till exempel avara en fotobok med bilder från semestern eller bok med alla dina bästa recept samlade.

Med vårt program Fujifilm Fotobok kan du enkelt, i lugn och ro, skapa en proffsig bok fylld av dina egna bilder och texter.

Vi har 2 typer av fotoböcker, Briljant och Standard. Skillnaden är att den som kallas Briljant är framkallad på riktigt fotopapper och håller en ännu högre kvalitet än vår Standard-fotobok.

Två fina fotoböcker på varandra

Fujifilm Fotobok Briljant


Fujifilm Fotobok Briljant är vår exklusivaste fotobok framkallad på äkta Fujicolor Crystal Archive fotopapper.

Fördelen med att framkalla fotoboken på riktigt fotopapper är att färgerna återges i RGB (Red, Green & Blue). Det gör att bilderna blir bättre och ser mer naturliga ut istället för standardfotoboken som trycks i CMYK (Cyan, Yellow, Magenta & Keycolor). Du kommer att förvånas över skillnaden i kvalitet och känsla.

Fujifilm Fotobok briljant exempel 2

Fotopapper
Fujifilm Fotobok Briljant framkallas på riktigt fotopapper (Fujicolor Crystal Archive) och kan beställas med både halvmatt (Lustre) och blankt (Glossy) papper.

Glossypappret är av typen "Fujicolor Crystal Archive Hight Definition Album Paper Glossy" och den vi kallar matt är "Fujicolor Crystal Archive Album Paper Lustre".

Fujifilm Fotobok briljant exempel 1Storlekar
Fujifilm Fotobok Briljant finns i fem olika storlekar - A4 Stående (195x285 mm), A4 Liggande (285x195 mm), Kvadratisk 20x20 (195x195 mm), A3 Liggande (435x295 mm), Kvadratisk 30x30 (295x295 mm). Du väljer själv om du vill ha 24, 40, 56 eller 72 sidor i din fotobok.

 

FUJIFILM Fotobok Standard


Vår standard-fotobok är tryck på vanligt halvglansigt papper (170g/m²) och håller mycket hög kvalitet.
Du kan välja att få en bok med antingen hårt eller mjukt omslag.

Det är inte svårt att göra en fotobok hos oss. Vi har fotoböcker i flera olika format och prisklasser. Alla levereras direkt hem till dig till en låg fast portokostnad.

Nedan ser du ett exempel på en fotobok i A4 format med hårt omslag. Texter och backgrunder infogar du enkelt med fotoboksprogammet.Fotobok exempel röd med text

 

FUJIFILM Fotobok BriljantFUJIFILM Fotobok Standard

Börja skapa en fotobokPriser fotobokFotoboksprogrammenOmslag fotobokVanliga frågor