Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Vi har lanserat en ny hemsida - mer kundanpassad, lättanvänd och med ännu fler fotoprodukter. Läs mer här

Vanliga frågor om Fotoboken

Här finner du de vanligaste frågorna vi får angående fotoboken och fotoboksprogrammen.

Frågor och Svar

Kan jag skada mina bilder när jag redigerar dem i fotoboken?
-+

Nej, programmet skapar en kopia av varje bild när du drar den från ditt bildarkiv till en sida i fotoboken. Dina ursprungsbilder påverkas alltså inte av hur du redigerar dem i fotoboken.

Hur redigerar jag en bild i programmet?
-+

Det är enkelt att skapa en snygg fotobok utan att ägna sig åt redigering av bilderna men för dem som vill göra det lilla extra finns det många möjligheter. Genom att dubbelklicka på en bild som är utplacerad på en sida öppnas ett fönster där du kan redigera bilden på olika sätt. Din originalbild påverkas inte av de beskärningar du gör i programmet.

Hur länge sparas ett projekt
-+

Ett inaktivt projekt sparas normalt i 60 dagar från det att du jobbade med det sist. Projekt förlängs automatiskt när du öppnar dem.

Kan man beställa färre än 24 sidor?
-+

Det krävs ett visst antal sidor för att kunna producera en bok. Därför är det inte möjligt att beställa färre än 24 sidor.

Hur lång är leveranstiden?
-+

Leveranstiden kan variera något beroende på var i landet du bor och vilka produkter du har beställt. Färgkort levereras normalt inom 5 dagar och övriga produkter mellan 5-10 dagar.

Exakt leveranstid finner du när du går in på de enskilda produkterna och läser produktdetaljerna.

 

Vad ställs det för krav på min dator?
-+

Vi rekommenderar att din dator uppfyller följande krav:
Intel Pentium 4
2,8 GHz Processor
1024 MB minne
Hårddiskutrymme: 1 GB (50 MB för programmet)

Programmet frågar om jag vill ladda hem en ny version. Vad ska jag göra?
-+

När det kommer ut en ny och förbättrad  version av programmet kan man få frågan om man vill ladda hem den nya versionen. För att kunna använda programmet måste du ladda hem den senaste versionen.

Fel vid uppdatering av programmet?
-+

Om du får problem med fotoboksprogrammet rekommenderar vi dig att avinstallera det och ladda ned den nyaste versionen från vår hemsida. Din påbörjade fotobok finns dock kvar i datorn där du sparat den. Klicka här för att ladda ner den nyaste versionen.

Vilket fotoboksprogram ska jag välja?
-+

Vilket fotoboksprogram du ska välja är lite beroende på dina behov och om du sitter vid en dator eller en läsplatta.

Klicka här för att läsa mer om de olika fotoboksprogrammen.