Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Vi har lanserat en ny hemsida - mer kundanpassad, lättanvänd och med ännu fler fotoprodukter. Läs mer här

Villkor fotobok

Här hittar du information om våra allmänna villkor och leveransvillkor.

När du registrerar dig som kund hos oss
De personuppgifter du lämnar till oss hanteras med stor sekretess och vi kommer inte att lämna ut dem till andra företag.

Leveranstid
Från att din beställning är slutförd tar det ca 2 veckor tills du har fotoboken i din brevlåda.

Betalningsvillkor
Betalning skall vara FUJIdirekt tillhanda inom den tid som anges på fakturan som bifogas i försändelsen. Generellt gäller 15 dagars kredit. Vid försenad betalning har FUJIdirekt rätt att debitera dröjsmålsänta enligt räntelagen samt lagreglerad påminnelseavgift på f n 50 kr och i förekommande fall inkassoavgift. I det fall där Kund är i dröjsmål med betalning, har FUJIdirekt rätt att neka expediering av fotoorder till dess att full betalning erlagts.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden för fotoboken är 49 kr per order oavsett hur många fotoböcker du beställer.

Reklamation
Du ska vara nöjd med kvaliteten på dina bilder eller fotoprodukter. Om du inte skulle vara nöjd med kvaliteten på fotoboken, har du full reklamationsrätt i 15 dagar. Skicka in fotoboken tillsammans med ett brev med en reklamationsbeskrivning.

Avbeställning
Så snart du har skickat iväg ordern till oss påbörjas, via automatik, produktionen av din beställning. Det innebär att du inte kan ångra eller avbeställa din beställning eftersom det handlar om behandling av individuella bildfiler. Villkoren som vi lyder under i detta avseende är Konsumenttjänstlagen 42§ Avbeställning.

Användarvillkor
FUJIdirekt förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor. Varje gång du använder denna tjänst förbinder du dig att följa gällande villkor.

Börja skapa en fotobokVad är en fotobok?FUJIFILM Fotobok BriljantFUJIFILM Fotobok StandardPriser fotobokFotoboksprogrammenOmslag fotobokVanliga frågor