Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Vi har lanserat en ny hemsida - mer kundanpassad, lättanvänd och med ännu fler fotoprodukter. Läs mer här

Fotoguide

Bli en bättre fotograf och ta bilder som bevarar dina minnen. Denna fotoguide är till för dig som har en digitalkamera och vill lära dig att utnyttja den på ett bättre sätt. Vi går igenom en mängd olika områden, från bildkomposition, motiv och ljussättning till kamerainställningar.

Ett råd finns att ge oberoende av förkunskaper eller typ av kamera: Testa, testa, testa! Med digitalkameran kan du experimentera hur mycket du vill utan att det kostar mer än din tid.

IntroduktionMotiv: MänniskorMotiv: ÖvrigtLjussättningTa hand om din kameraSpara och organiseraDina bilderBildkompositionMotiv: DjurPerspektivKamerans inställningar