Cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera ordentligt. För att förbättra din upplevelse använder vi cookies för att [komma ihåg inloggningsuppgifter och förse dig med säker inloggning], samla in statistik för att optimera platsens funktionalitet och leverera innehåll som anpassats efter dina intressen. Genom att fortsätta använda denna webbplats ger du ditt samtycke att göra detta. För mer information läs vår sekretesspolicy.

Följ oss

Vi har lanserat en ny hemsida - mer kundanpassad, lättanvänd och med ännu fler fotoprodukter. Läs mer här

Framkalla digitala bilder

Det är superenkelt att framkalla bilder från FUJIdirekt.

Vet du redan hur man gör?

Denna guide är förklarar hur man framkalla bilder och vad som kan vara viktigt att tänka på.

Framkalla bilder nu

Steg 1. Innan du börjar framkalla bilder

Innan du börjar framkalla bilder är det bra att veta vad man ska tänka på, för bästa resultat. Här går vi igenom hur digitala bilder är uppbyggda, vad du som fotograf ska tänka på och vad som kan gå fel.

Innan du framkallar bilder

Steg 2. Framkalla – Varför framkalla bilder?

Är du inte övertygad om att du vill framkalla dina bilder? Här går vi igenom kostnader och fördelar med att framkalla bilder.

Varför framkalla bilder?

Steg 3. Ladda upp bilder för framkallning

Hur laddar man upp bilder och hur lång tid tar det? Lär dig mer om hur bredband fungerar och hur lång tid det tar att skicka information och digitala bilder över internet.

Ladda upp bilder

Steg 4. Papprets storlek och format

Är du osäker på vilka storlekar du ska välja när du framkallar bilder? Här finner du information om storlekar och format. Vi går även igenom längd- och breddförhållande och hur de digitala bilderna kan komma att beskäras.

Papprets storlek och format

Steg 5. Framkallningen – Vad händer med bilderna?

När du väl har laddat upp dina digitala bilder till oss och gjort din beställning, vad händer då? Hur framkallas bilderna? Vi går igenom vad som händer med dina digitala bilder på fotolabbet.

Hur går det till?

Bra att veta – Övriga produkter och storlekar

Vi kan inte bara framkalla bilder, vi har också massor med andra fina fotoprodukter. Varför inte trycka en t-shirt med ett unikt motiv eller göra en canvas av dina digitala bilder?

Bra att veta